Compromís amb l’esport

D’acord amb la nostra vocació de servei i recolzament al món de l’esport, entre les nostres accions d’RSC ens hem compromès amb la promoció i patrocini de tot tipus d’esdeveniments esportius.

Entenem que l’esport és un factor fonamental per la promoció de valors i de la relació entre persones. I en tant que ens identifiquem amb l’esperit d’esforç i superació de la pràctica esportiva, durant l’any 2013 hem patrocinat competicions de diverses disciplines esportives com són el ciclisme en la seva modalitat de descens i les carreres de muntanya.

En la temporada 2013, Pol·Vilagrasa ADVOCATS ha patrocinat la COPA CATALANA DE DESCENS EN BICICLETA (COPA CATALANA DH ROC ROI) de la Federació Catalana de Ciclisme que s’ha desenvolupat en 5 curses diferents per tot el territori català.
Pol·Vilagrasa ADVOCATS s’ha convertit en col·laborador i patrocinador habitual en l’organització de la veterana Cursa de Collserola del Centre Excursionista de Catalunya que proposa el repte de recórrer 21 o 13 kilòmetres pels paratges del Parc de Collserola a Barcelona.