Avís Legal

POL·VILAGRASA ADVOCATS, SLP («POL·VILAGRASA») ») té el domicili social a la Rambla de Ferran, núm. 2, 5è-D de Lleida, NIF B-25361205 i està registrada en el Registre Mercantil de Lleida al Foli 187, Tom 1.195, Full núm. L-23.783. 

Les presents Condicions Generals regulen l'accés i ús de les pàgines web integrants del lloc web http://www.polvilagrasa.com («Lloc Web») del qual és titular POL·VILAGRASA, inclosos qualsevol contingut o servei posats a disposició en aquest. Tota persona que accedeixi al Lloc Web («Usuari») accepta sotmetre's a les Condicions Generals vigents a cada moment que accedeixi al Lloc POL·VILAGRASA. 

Actualment, la utilització d'aquest lloc web està subjecta a les següents Condicions d'Ús pel que preguem que siguin llegides atentament. El fet d'accedir a aquest lloc web i utilitzar els materials continguts en aquest implica que l'Usuari ha llegit i accepta, sense cap reserva, les presents Condicions Generals.

ÚS DEL LLOC WEB 

El contingut d'aquest Lloc Web té caràcter merament informatiu i no es pot considerar en cap cas com assessorament legal sobre cap assumpte. Els continguts del Lloc Web tenen com finalitat exclusiva la difusió d'informació sobre les activitats desenvolupades per POL·VILAGRASA. L'accés al Lloc Web no estableix vinculació professional o contractual entre POL·VILAGRASA i l'Usuari. Els materials inclosos en el Lloc Web poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia. Així mateix, el contingut del Lloc Web i les qüestions analitzades poden resultar eventualment inexactes a causa de l'evolució legislativa i jurisprudencial. 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL 

L'accés i ús del Lloc Web no concedeix a l'Usuari cap dret de propietat intel·lectual i industrial sobre el seu contingut. Excepte autorització expressa per escrit de POL·VILAGRASA, queda totalment prohibida la reproducció, comercialització, col·lecció, comunicació pública, posada a disposició, distribució o qualsevol tipus d'explotació dels continguts del Lloc Web. L'Usuari podrà obtenir una còpia privada temporal del contingut del Lloc Web per al seu ús privat i personal i en cap cas per a la seva comercialització o explotació.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT 

L'usuari accedeix a la pàgina web sota la seva exclusiva responsabilitat. POL·VILAGRASA, els seus socis, col·laboradors, empleats i representants estaran exempts de qualsevol responsabilitat derivada de la navegació pel lloc Web així com dels errors continguts en aquest Lloc Web o altres continguts als quals es pugui accedir a través del mateix. S'adverteix a l'Usuari que POL·VILAGRASA no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius, pel que POL·VILAGRASA, els seus socis, col·laboradors, empleats i representants no es responsabilitzen dels danys que eventualment es poguessin causar en eines informàtiques de l'Usuari o de tercers a causa de la navegació pel lloc Web. 

ENLLAÇOS 

L'activació d'un hiperenllaç o qualsevol altre dispositiu tècnic d'enllaç virtual amb el Lloc Web haurà de ser autoritzat per escrit per part de POL·VILAGRASA que es reserva el dret de suprimir, anular o prohibir qualsevol tipus de vincle electrònic no consentit amb el Lloc Web. En el Lloc Web es posen a la disposició de l'Usuari hiperenllaços a llocs o portals d'internet la titularitat dels quals i gestió és aliena a POL·VILAGRASA («Enllaços»). Els referits Enllaços tenen com a finalitat única oferir a l'Usuari l'accés a altres fonts informatives que puguin resultar del seu interès. POL·VILAGRASA no controla, supervisa ni aprova el contingut o serveis oferts en els Enllaços, per la qual cosa l'accés i navegació a través dels mateixos és d'exclusiva responsabilitat de l'Usuari. 

PROTECCIÓ DE DADES 

L'accés al Lloc Web o el seu ús no suposa una recollida de dades personals de l'usuari per part de POL·VILAGRASA. No obstant això aquest accés o ús, permet a POL·VILAGRASA la possibilitat d'obtenir les següents dades de l'Usuari: el seu número d'Internet Protocol, així com la data i hora de connexió. En el cas que a través de les dades obtingudes s'identifiqui personalment a l'Usuari, aquest serà degudament informat conforme a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal perquè puguin exercitar-se els drets recollits en la mateixa. 

CONTACTE 

Davant qualsevol anomalia en el funcionament del Lloc Web, preguem que l'Usuari es posi en contacte amb POL·VILAGRASA a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..