Des del seu naixement Pol·Vilagrasa Advocats s’ha caracteritzat per oferir un servei de qualitat assolit per la vàlua professional i personal dels seus membres, així com pel compromís adquirit amb el client que ha estat una constant característica dels nostres serveis.

Durant els més de 70 anys d’experiència que avalen la qualitat del nostre despatx, s’han perfilat els principis orientadors de l’activitat de Pol·Vilagrasa Advocats.

Vocació d’empresa familiar

Pol·Vilagrasa Advocats és en essència una empresa familiar, per la qual cosa ens trobem molt pròxims a les necessitats i dificultats a les quals han de fer front les empreses que sol·liciten els nostres serveis. Podem aportar doncs, solucions des d’un punt de vista empresarial que faciliten la gestió i resolució de conflictes, garantint en tot cas una comprensió completa de la situació.

Mitjans moderns de gestió

Tot i que la professió d’advocat implica un treball fet de forma pràcticament artesanal a mida de les necessitats del client i que els resultats no es poden deslligar de la capacitat del professional a qui s’encarrega l’assumpte, a Pol·Vilagrasa Advocats tradicionalment hem apostat per incorporar al nostre treball diari els mitjans més moderns de gestió per optimitzar els resultats, millorar la comunicació amb el client i generar els menors costos possibles, per tal de donar un servei de la millor qualitat.

Especialització i professionalitat

L’equip de Pol·Vilagrasa Advocats està format per professionals altament especialitzats en totes i cada una de les àrees de pràctica en les quals oferim assistència, creant així un entorn multidisciplinar que ens permet atendre a totes les necessitats dels nostres clients de la forma més professional possible i sempre amb la màxima garantia tècnica.

Tracte personalitzat i proximitat

Oferir un servei a mida a les necessitats del client, atenent, en tot cas, la seva capacitat econòmica, ha estat sempre un dels reptes del despatx. Per la qual cosa, ens és possible adaptar-nos tant a les exigències i necessitats dels clients particulars que requereixin els nostres serveis de forma esporàdica, com a les de les empreses, ja siguin grans, mitjanes o petites, que necesiten una assistència continuada i linial.

Així mateix, la disponibilitat absoluta de tots els nostres professionals permet una proximitat total del client amb l’advocat encarregat de l’assumpte, la qual cosa permet alhora conèixer amb precisió i rapidesa quines són les necessitats de tots i cada un dels nostre clients, podent actuar, així, amb la màxima agilitat.