El gran avenç tecnològic experimentat en l’actual era moderna, anomenada fins i tot «era tecnològica», ha fet variar de forma inevitable la nostra manera d’actuar i relacionar-nos en tots els àmbits socials i econòmics: ja sigui entre particulars, particulars i empreses, particulars i administracions, etc.; així com la manera d’interpretar certs drets i obligacions fins ara existents i, en alguns casos, n’ha fet néixer de nous (per exemple el dret a l’oblit).

Més

Pol·Vilagrasa Advocats s’ha especialitzat en la reclamació de danys derivats de la mala comercialització de productes bancaris d’alt risc per part de gairebé totes les entitats bancàries i financeres.

Més

La incorporació al despatx d’advocats especialitzats en dret administratiu, ens permet garantir als nostres clients assessorament jurídic en totes aquells assumptes derivats de la seva relació amb les diferents Administracions Públiques.

Més

El dret esportiu és un sector que està en clara expansió degut a la creixent importància de l’esport en l’àmbit econòmic i social. Per aquest motiu, a Pol·Vilagrasa Advocats considerem fonamental oferir els nostres serveis especialitzats en aquest àmbit del dret i comptem amb advocats dedicats a l’estudi i pràctica d’aquesta disciplina jurídica.

Més

En íntima relació amb tots els altres camps del dret es troba, sens dubte, el financer i tributari essent una matèria amb vigència extemporània. Com a conseqüència de les implicacions tributàries que comporta la realització de qualsevol acte jurídic i el desenvolupament de tot negoci, és necessari un assessorament en matèria financera i tributària com a culminació d’un assessorament jurídic complet.

Més

Pol·Vilagrasa Advocats ofereix serveis integrals i especialitzats en l’àmbit de l’empresa d’acord amb les necessitats dels nostres clients i amb especial dedicació a l’empresa familiar. La creixent mercantilització de la societat ha provocat una complexitat en l’organització i gestió de qualsevol negoci reconvertint-los en empreses, complexitat a la qual nosaltres volem donar resposta mitjançant un assessorament complet en l’àmbit del dret mercantil i societari.

Més

En tant que el dret Civil és l’àmbit de l’ordenament jurídic que més directament afecta a la vida diària de qualsevol persona, Pol·Vilagrasa tradicionalment ha encarat els seus serveis als diferents aspectes d’aquesta àrea del dret per tal de cobrir totes les necessitats de defensa jurídica dels nostres clients.

Més

Pol·Vilagrasa Advocats és un despatx de referència en l’àmbit del dret d’assegurances. La llarga experiència en el tractament d’aquests assumptes i l’assessorament i assistència a les empreses més importants del sector fan del nostre despatx un referent en aquest àmbit del dret.

Més